Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да си го обясна 145 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не мога да си го обясна 145 боксер

За пореден път я засичам как гори в градско 12минимум до 16 и варира така според натисканенето на педала.Всичко се променя когата излезна извън градско колата започва да гори около 7 на 100 а ако я настъпвам стига до 8-9 на сто.
    Та възможно ли е да прави такива разлики в горенето градско и извън градско.
    Колата се кара на бензин.
    Ако има някой с този проблем и го е решил да казва , че тазе разлика ми се вижда голяма.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

нормално е , проблема се решава с монтирне на обикновенна газова уредба
    пак ще ти гори толкова ама газ

Comment

Колега ти си от Пазараджик не много голям град и предполагам я караш на малки разтояния т.е. по 10мин и я караш съответно като не е загряла, което е нормално тогава да ти харчи повече. Отделно с мойте познания за РА нямата дълги болеварди, на който да караш с постоянна скорост и почти нон-стоп ускоряваш или спираш.
      Аз дето съм дизел зимата успях да направя 10+ на сто градско, като я карах студена и в задръстванията и я ръчках като загрееше, така че предполагам си е нормално, нека колегите с боксери да споделят

Comment

На мен ми гореше 16 когато беше свършила ламбда сондата.
        11-12 градско ми се струва нормално
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Да но на мене 11-12 рядко ми дава в града.За града че е малък малък е ,но колата си загрява .По същия начин карам и друга кола карал съм и други е не боксери ,но разликата в градско и извън градско е огромна.
          Ламбдата не мисля че ми е заминала ,защото и извънградско ще гори доста

Comment

колега, и аз съм от малък град
            карам 1км100м до работа, после пак толкова обратно; стрелката на температурата рядко успява да се отлепи от 40 градуса... колко да ти гори? на мен зимата ми гореше 15-16 газ, сега малко по-малко (ок.11-12)
            нормален ти е разхода на дълго
            както каза колегата по-горе: слагай газ и си решаваш проблема... (пък и като караш примерно 3 км/ден едва ли има значение колко гори, ако ще и 30/100 да е - ще похарчиш примерно 50 ст. повече)
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Оги,тоя разход не е нормален определено.Може ламбдата да ти е за смяна или нещо друго.Закарай я на Веското да види.
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

И мойта бивша гореше толкова, 1,6 боксер. 16/100 наистина ми се струва доста, но по спомени зимата го докарвах до към 15/100, с натискане естествено. На дълго ми гореше 8.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

колега ас сам от пловдив ако исика6 ас 6тете заведа даси сложе6 газова за 560 лв за алфата ас си сложих и ми гори 8-9 наи много акоя цеда работата е центровката ас я карах на елкон и сига ми гори 12 а варви по малко ас старата центровка ми горе6е малко а варве6е пове4е от колкото на бензин и сега 6тея карам пак при този маистор

Comment

Оги , от къзе зареждаш баце ? Пробвай да смениш стейшън-а .
                    Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Бензиностанцията нема значение сменях ги ,обеколил съм всичките в града.Гога весо мере ламбдата и излезе добра.
                      А за газ на алфата и дума да не става,с тоя малък багажник.

Comment

как толко много бре аз горя най много 10 зимата при това я карам постоянно студена
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                          как толко много бре аз горя най много 10 зимата при това я карам постоянно студена
                          Ми е на на дълго 7-8 до 9 в зависимост от скороста в града не пада под 12 ,като даде 12 и се радвам

Comment

споко и аз съм така на магистралата 7-9 в града 10-15 какво да прайш,иначе всичко и е наред по електрониката,защото ходих на доктор точно заради това,даже и с нов термостат,аз решавам проблема като гледам да я държа под 2500 оборота другия начин е газ ама е срамота на такава кола,поздрави
                            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

знам ли освен да се мъчат повече малките двигатели и за това да е така
                              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                              X